Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Det går att göra pannkakor på sojamjöl istället för äggpulver, men smaken blir lite annorlunda. Jag vet inte om det går att göra något som påminner om omelett. Sojamjöl finns på hälsokosthyllan.
/Olof
Det går ju också att göra eget: Knäck äggen. Väg. (För att veta mängden vatten att blanda med) Vispa hårt. Häll upp i form. In i ugn, 50 grader, ugnslucka på glänt. Låt stå tills torrt (15 timmar kanske). Kör i mixer för att göra till pulver. Väg igen.
Blanda ut med motsvarande mängd vatten som avdunstat.
Det ser för dj-a äckligt ut, men häll ner i stekpanna och förundras när det plötsligt omvandlas till en omelett!!!
I somras gjorde jag en solovandring genom naturreservatet Kvikkjokk-Kabla fjällurskog. En fin tur i landets mest orörda urskog och vidare upp på det ...
6 kommentarer
Med start I Vaisaluokta (båt från Ritsem) vandrade jag en del av Nordkalottleden till Sulitjelma i Norge. Därifrån gick jag söderut genom Junkerdals ...
1 kommentar
Ett stenkast från den italienska gränsen ligger den lilla rivieran. Kantonen Ticino packar en svårslagen mix av Alpernas berg och tropisk riviera, ...
2 kommentarer
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...