Förpackning
Oj vad besviken jag blev. Jag har inte varit inne på Utsidan på flera månader men tyckte det var dags igen. Denna fantastiska sida med ett forum där man delar med sig av tips och idéer har förvandlats till vilken bloggkommentar-slaskhink som helst där ingen anstränger sig att försöka leverera ett vettigt svar.
Ni får ursäkta min tråkighet, men kan inte ni som börjar utreda meningen med livet bara för att någon frågar varför bröd är extra hållbart starta ett forum på en egen sajt långt bort härifrån så att detta får vara ett seriöst tillhåll för ute-fantaster?
Tillbaka till forumets grundfråga: Var brödet tätt inpackat? Tror snarare att det handlar om förpackningen än ingredienserna. Vanligt att man numera förpackar livsmedel i syrefri miljö (tror man använder kvävgas). På så sätt kan inte mikroorganismerna växa till. Håller brödet i en evighet även om du öppnar påsen?
Oj vad besviken jag blev. Jag har inte varit inne på Utsidan på flera månader men tyckte det var dags igen. Denna fantastiska sida med ett forum där man delar med sig av tips och idéer har förvandlats till vilken bloggkommentar-slaskhink som helst där ingen anstränger sig att försöka leverera ett vettigt svar.
Ni får ursäkta min tråkighet, men kan inte ni som börjar utreda meningen med livet bara för att någon frågar varför bröd är extra hållbart starta ett forum på en egen sajt långt bort härifrån så att detta får vara ett seriöst tillhåll för ute-fantaster?
Tillbaka till forumets grundfråga: Var brödet tätt inpackat? Tror snarare att det handlar om förpackningen än ingredienserna. Vanligt att man numera förpackar livsmedel i syrefri miljö (tror man använder kvävgas). På så sätt kan inte mikroorganismerna växa till. Håller brödet i en evighet även om du öppnar påsen?