Torrköttsdesperation.

Det kan leda till oanade resultat. Jag tog en bit renstek som var skivad i en 2 cm tjock skiva. Lät den tina i kylen och saltade med grovsalt. Efter att jag vänt på den i en vecka i salt och blodsörjan så hängde jag upp den i kylen.
Nu torkar den mer för varje dag, om jag inte hinner äta upp den. Kniven är för nära.
Det kan ocskå gå med strimlat kött som borde torka ännu snabbare.
Jag har ju plats i kylen men har man inte det kan man skaffa sig en extra torkkyl. //RJ
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips