Guest
Gäst
Har hört att man kan torka mat ex pytt i panna hemma i ugnen för att sedan fylla på med vatten, steka och äta ute. Någon som vet ngt mer om detta? Vilka rätter kan det funka på?
KLAGER; sa:Men man skall hålla sig under 50 grader och torkningen
salgo60; sa:Har nu under natten torkat köttfärs i ugn på bakplåt med bakpapper.
Igår stekta jag köttfärsen i olja vilket kanske var fel...
Nu känns själva köttfärsen torr men det finns det finns fortfarande fett..
Vad göra? är allt som det ska eller
Sarala; sa:Jag har trokat kycklinglåt i småbitar över natten. När jag tar ut dem är där små fettprälor på det torkade bitarna, trots att jag ej stekt det i något matfett. Tror ni att det kommer att härskna (det ska använda inom två veckor)? Skulle jag valt att torka filén istället?
whoisbob; sa:Är principen 70 grader i ugnen med luckan öppen över natten för att torka mat? Gäller det även köttfärs?
Tänkte pröva detta till sommarens tur.