Stort knivintresse - välj din favoritkniv

Lästips

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

De liftar och ploggar igenom Europa: ”Alla hjälpsamma får oss att orka”

Utsidan mötte upp Michaela och Jiří Dolan under deras Stockholmsbesök, och plockade skräp på ett lite annorlunda sätt – från kajak.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.
O fasen. Hm. Då får jag återkomma med lite andra bilder i morgon!

Tänkte inte på att inte alla var medlemmar ;)

~Paul~
 
Ontario Rat-3 är en mycket fin kniv.

yhst-48913491780057_1961_6255836


För 420 kronor är den ett klipp! :) Funderar på att slå till.
 
Ser fin ut, men inte riktigt min smak. Gillar handtaget, både färg och utformning. Det får till och med det svarta bladet att se okej ut, annars är jag inte så förtjust i färgade blad. Blanka blad är vackrare. Sedan gillar jag när eggen går ända till handtaget.

Men om du gillar den så är det väl bara att slå till. En knapp femhundring är ju inte så mycket.
 
Ser fin ut, men inte riktigt min smak. Gillar handtaget, både färg och utformning. Det får till och med det svarta bladet att se okej ut, annars är jag inte så förtjust i färgade blad. Blanka blad är vackrare. Sedan gillar jag när eggen går ända till handtaget.
Tycker också att blanka blad är bäst. Men tyvärr finns den bara färgad. Tycker de har lyckats ganska bra ändå.
Att eggen inte går ändå ner till handtaget tycker jag inte gör så mycket i det här fallet, eftersom man kan greppa bra precis under eggen ändå och därigenom få ett bra moment iallafall.
 
visst kan man "greppa ner" på kniven men varför inte göra kniven rätt från början utan man gör fel och kompenserar för felet.. ett av de stora mysterierna..förresten, vad ska man ha småräfflorna på ovansidan till?
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips