Specialkost på vandring?

  • Trådstartare karolina.davidsson@telia.com (Karolina)
  • Start datum

karolina.davidsson@telia.com (Karolina)

Gäst
jag vore tacksam för tips om mjölkfri mat och hur jag kanbyta ut mjölken i befintliga recept
 
inga problem

Är det bara mjölk som är problemet så går det ofta att byta ut mjölk mot andra typer av mjölkersättningar såsom till exempel soja-, havre- eller risdryck vid matlagningen (hemma det vill säga, för jag vet inte om dessa finns i torrvariant som vanlig mjölk).


Själv lagar jag all mat hemma och torkar i ugnen med utmärkt resultat. Var i Skottland i två veckor i juni och hade med mig torkad mat hemifrån för hela resan.
 

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

karolina.davidsson@telia.com (Karolina)

Gäst
ja men...

Nej jag har då inte hittat några pulveralternativ
hemma fungerar det utmärkt men hur gör du när du torkar en hemmakokad maträtt.
jag tänkte pasta såser och så...
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips