Specialkost på vandring?

  • Trådstartare karolina.davidsson@telia.com (Karolina)
  • Start datum

karolina.davidsson@telia.com (Karolina)

Gäst
jag vore tacksam för tips om mjölkfri mat och hur jag kanbyta ut mjölken i befintliga recept
 
inga problem

Är det bara mjölk som är problemet så går det ofta att byta ut mjölk mot andra typer av mjölkersättningar såsom till exempel soja-, havre- eller risdryck vid matlagningen (hemma det vill säga, för jag vet inte om dessa finns i torrvariant som vanlig mjölk).


Själv lagar jag all mat hemma och torkar i ugnen med utmärkt resultat. Var i Skottland i två veckor i juni och hade med mig torkad mat hemifrån för hela resan.
 

Lästips

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

Prisade prylar: här är vinnarna av Scandinavian Outdoor Award

Bland de vinnande produkterna finns bland annat en slittålig lättviktsryggsäck och en designklassiker i rostfritt stål.

Tänk säkert i Sarek – fjällräddarens bästa råd

Sareks vackra natur lockar många. Men här är civilisationen långt borta. Utsidan har frågat fjällräddaren Mikael Oja om råd för en säker Sarektur.

karolina.davidsson@telia.com (Karolina)

Gäst
ja men...

Nej jag har då inte hittat några pulveralternativ
hemma fungerar det utmärkt men hur gör du när du torkar en hemmakokad maträtt.
jag tänkte pasta såser och så...
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips