Specialkost på vandring?

  • Trådstartare karolina.davidsson@telia.com (Karolina)
  • Start datum

karolina.davidsson@telia.com (Karolina)

Gäst
jag vore tacksam för tips om mjölkfri mat och hur jag kanbyta ut mjölken i befintliga recept
 
inga problem

Är det bara mjölk som är problemet så går det ofta att byta ut mjölk mot andra typer av mjölkersättningar såsom till exempel soja-, havre- eller risdryck vid matlagningen (hemma det vill säga, för jag vet inte om dessa finns i torrvariant som vanlig mjölk).


Själv lagar jag all mat hemma och torkar i ugnen med utmärkt resultat. Var i Skottland i två veckor i juni och hade med mig torkad mat hemifrån för hela resan.
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

karolina.davidsson@telia.com (Karolina)

Gäst
ja men...

Nej jag har då inte hittat några pulveralternativ
hemma fungerar det utmärkt men hur gör du när du torkar en hemmakokad maträtt.
jag tänkte pasta såser och så...
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips