Kök
För nybörjare är nog Triangian oslagbart. Funkar alltid, så vad gör det att det inte kokar upp direkt.
För nybörjare är nog Triangian oslagbart. Funkar alltid, så vad gör det att det inte kokar upp direkt.
johal; sa:Pulvermos och bacon är inte heller dumt. Konservburkar tycker jag är opraktiska av det enkla skälet att de är jobbigare att packetera när man använt dem (en massa vassa kanter). Men köttbullar i plastförpackning (typ Mamma Scan) klarar sig nog en dag i sommarvärme utan problem.
Har inga barn själv så jag vet, men en del påstår att det är bra om barnen får ha en liten ryggsäck. Kanske inte för att bära så mycket, utan mera för att "vara med i gruppen".
Ha en trevlig tur
Ulf
Duracellkaninen; sa:För nybörjare är nog Triangian oslagbart. Funkar alltid, så vad gör det att det inte kokar upp direkt.
Hedman; sa:Om man har bestämt sig för att ta med färsk mat, exempelvis köttbullar, grillkorv eller ärtsoppa (i praktisk plastförpacking - "tub"), är det perfekt att ta med den fryst. Då håller den sig till middag dag två om det inte är alldeles för varmt ute. Bara att komplettera med exempelvis pulvermos. makaroner och/eller bröd.
Wolf25; sa:Angående köket, häll en skvätt vatten eller metanol i bränslet (T-röd) så sotar det inte ner kastullerna.