myrmjöl och tallbarrs te

Hej är en styrkelyftare som av en slump ramlade in på denna sidan och har snappat upp en hel del kul men har några frågor : hur gör man myrmjöl ? hur länge står sig det ? kan man äta det varje dag utan att kroppen pajjar ?

tallbarste är väll samma frågor på :)

ni kanske tycker frågorna är dumma men jag är ny på detta :)

anledningen är att jag försöker gå ifrån kosttillskott och hitta svaren i naturen fick för mig det var bättre för kroppen :)

tack för svar / Daniel
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Något mjöl från torkade myrlarver/puppor (det är det enda proteinrika jag kan tänka mig man kan torka och göra mjöl på) har jag aldrig hört talas om? Man bör i alla fall inte gräva upp myrstackar, och när det gäller tall eller granbarr, så ärr de ljusa skotten nu på våren betydligt aptitligare än de äldre barren.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips