Monsen og nasjonalparkene

Alltid roligt att följa Monsen sina program och extra skoj med det första programmet från Övre Pasvik då jag var och paddlade där i början på 70 talet. Tror jag har sett alla hans program minst en gång.

Römme, Har ganska så bra koll, då jag har en fot i vardera land. Uppvuxen i Norge men bott i Sverige sen mitten på 70 talet.
 
Mr Monsen borde skärpa sig när det gäller matlagning. Kokar fiskbitar i en kaffepanna och mosar sönder, eller kokar några dl vatten och häller i allt möjligt och käkar. Lite mer stil & finess, tack ! Hamburgare eller Biff Ryberg ? Men Norge är ju inte känt för bra mat --
Sen tar han gärna några nävar hundmat till också.
 

Aktuellt

Månadens fråga: Hösten är här – vad lockar mest?

Är hösten en tid för svampplockning runt knuten – eller lockar äventyren? Vi tar pulsen på Friluftssverige hösten 2025.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

20 år av diskussioner om torkad mat – och 10 tips!

I år har en av Utsidans populäraste forumtrådar, "Torka mat", varit aktiv i 20 år. Här bjuder vi på tips till dig som vill börja torka egen utemat!

”I nivå med luften vid flerfiliga motorvägar”

Ny forskning visar att klätterskornas skosulor släpper ut riskfyllda kemikalier i luften när de nöts. Nu växer trycket på branschen att agera.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips