Läst en del på forumet, och det verkar vara rätt vanligt med en kopp choklad till frukost kvällsmat när man är på tur.
Nu skall jag på kajaktur, vilket bara innebär för mig 3 nätter i tält. Jag har ingen vana av att vara borta från kylskåp.
Hur gör ni med mjölk när ni dricker er choklad, har ni med er mjölk i kylbagar? Kör ni torrmjölk? eller köper ni O´boypåsar som man blandar i vatten?
Hur gör vi bäst med smör, vi köper riktigt smör och har förstått att det bör hålla ihop konsistensen rätt bra under den korta tiden, kan man förvara i det i en vanlig plastpåse eller bör man förpacka det på annat sätt?
Nu skall jag på kajaktur, vilket bara innebär för mig 3 nätter i tält. Jag har ingen vana av att vara borta från kylskåp.
Hur gör ni med mjölk när ni dricker er choklad, har ni med er mjölk i kylbagar? Kör ni torrmjölk? eller köper ni O´boypåsar som man blandar i vatten?
Hur gör vi bäst med smör, vi köper riktigt smör och har förstått att det bör hålla ihop konsistensen rätt bra under den korta tiden, kan man förvara i det i en vanlig plastpåse eller bör man förpacka det på annat sätt?