Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Ni som torkar färs, lövbiff eller ren/älgskav - hur förvarar ni sedan maten på turen? Bara i plastpåse eller t.om. med vacuumpackat. Skulle ju vara drömmen att trolla fram en god köttfärssås på tur. Ska eventuellt prova om tiden tillåter. I så fall skulle jag vilja göra det 2-3 veckor innan. Bara att köra på och in i frysen för att vara extra säker på att man inte blir dålig sen?
Om man kör på en köttfärssås. Hur lång tid tar det att få den ätbar i fält? Dvs. ska den ligga i blöt länge eller är det bara att värma på med ungefär så mycket vätska som man kokat och torkat bort?
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
4 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer