Jag hjälpte en bekant som håller på att flytta. I huset ligger en pizzeria, som har en skylt om extrapris på kebab "någonting".
Och då började jag fundera på:
Hur kan kebabkött hålla sig färskt i rumstemperatur i en vecka eller hur lång tid det nu tar innan hela kebabstycket som sitter i kebabgrillen (eller vad nu apparaten heter) är uppätet?
Så tanken är, om nu kebabkött håller sig en vecka i rumstemperatur i pizzerian, så borde kebabkött hålla sig en vecka i kajaken.
Något tankefel? Även om jag nog inte vill se en kebab mer om jag ätit det varje dag i en vecka.
Per Brune
Och då började jag fundera på:
Hur kan kebabkött hålla sig färskt i rumstemperatur i en vecka eller hur lång tid det nu tar innan hela kebabstycket som sitter i kebabgrillen (eller vad nu apparaten heter) är uppätet?
Så tanken är, om nu kebabkött håller sig en vecka i rumstemperatur i pizzerian, så borde kebabkött hålla sig en vecka i kajaken.
Något tankefel? Även om jag nog inte vill se en kebab mer om jag ätit det varje dag i en vecka.
Per Brune