Glutenfritt pinnbröd

Har nån testat att göra glutenfritt pinnbröd. Har ett Mullebarn som är allergiskt men funderar på att bjussa på pinnbröd till avslutningen och vill veta om det funkar.
 
Eftersom en stor del av jordens befolkning lever av hela andra sädesslag och kolhydratkällor än vete, och många av dessa ändå bakar utmärkt osyrat tunnbröd, så är det nog inget som helst problem att baka pinnbröd med mjöl utan gluten. Majsmjöl fungerar utmärkt.
 

Aktuellt

Månadens fråga: Hösten är här – vad lockar mest?

Är hösten en tid för svampplockning runt knuten – eller lockar äventyren? Vi tar pulsen på Friluftssverige hösten 2025.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

”I nivå med luften vid flerfiliga motorvägar”

Ny forskning visar att klätterskornas skosulor släpper ut riskfyllda kemikalier i luften när de nöts. Nu växer trycket på branschen att agera.

På två hjul genom Karelen: Grusvägar, bastur och möten för livet

Två irländska cyklister reser till finska Karelen för att utforska områdets “grå guld” – alla övergivna, slingrande grusvägar.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips