Glutenfritt pinnbröd

Har nån testat att göra glutenfritt pinnbröd. Har ett Mullebarn som är allergiskt men funderar på att bjussa på pinnbröd till avslutningen och vill veta om det funkar.
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Eftersom en stor del av jordens befolkning lever av hela andra sädesslag och kolhydratkällor än vete, och många av dessa ändå bakar utmärkt osyrat tunnbröd, så är det nog inget som helst problem att baka pinnbröd med mjöl utan gluten. Majsmjöl fungerar utmärkt.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips