Förvaring av ungstorkad mat

Jag och min sambo ska ut på en två veckors kanot- och fisketur. Jag tänkte torka maten själv innan. Men det kommer ta några dagar att göra detta så det jag undrar är hur länge den torkade maten håller i rumstemperatur efter att jag torkat och vakumförpackat den? Jag vill inte att den ska ha hunnit bli dålig tills vi kommer ut och ska äta den.
 
Den håller i rumstemperatur.
Har ätit torkad mat som legat i ett år.

Om du skulle få för dig att frysa den är det stor risk att du får kondens/is bildning i påsen.

/Ulf
 

avslutad210712

Gäst
Skall börja paketera köttfärsen som blev över i fjol sommar och den har jag haft i en burk utan lock eller annat i skafferiet och även om provsmakning inte är världens mest vetenskapliga metod är jag fullt övertygad om att det inte är något fel vare sig näringsmässigt eller smakmässigt.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips