• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Det bästa med julen!

Lästips

Europas okända pärlor – 10 vandringar bortom turiststråken

Sugen på att packa väskan och vandra utanför Sverige? Då är den här listan för dig!

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.

Prisade prylar: här är vinnarna av Scandinavian Outdoor Award

Bland de vinnande produkterna finns bland annat en slittålig lättviktsryggsäck och en designklassiker i rostfritt stål.
Vörtbröd med lagrad Julost (bl.a. från Hollands Kroon) eller en bit griljerad skinka och grov/stark senap :)

Make My Days!

Mvh troswe
 
Sen kan jag ju tipsa alla som älskar julskinka lika mycket som jag att göra den på vildsvin. Men jag varnar samtidigt för har man gjort det vill man sällan ha något annat.

Mvh / Johannes
 
Sen kan jag ju tipsa alla som älskar julskinka lika mycket som jag att göra den på vildsvin. Men jag varnar samtidigt för har man gjort det vill man sällan ha något annat.

Mvh / Johannes

Man kan få "galtsmak" på skjutna galtar! Tips: Ta en liten bit kött och lägg den i mikron och värm på hög effekt. Luktar det vedervärdigt så är det inte lämpligt att äta och man slipper stycka och tillaga galten i onödan!

Mvh troswe
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips