• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Det bästa med julen!

Vörtbröd med lagrad Julost (bl.a. från Hollands Kroon) eller en bit griljerad skinka och grov/stark senap :)

Make My Days!

Mvh troswe
 

Aktuellt

På turskidor mellan stugor – ny bok guidar till svenska fjällen

I över 30 år har Oskar Karlin skidat mellan stugor i den svenska fjällvärlden. Nu har han samlat kunskaper, råd och tips i en 400 sidor tjock bok.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

Vinn ”Turskidåkning” av Oskar Karlin!

Med sin nya bok vill Oskar Karlin inspirera fler att upptäcka den svenska fjällvärlden på turskidor. Här har du chansen att vinna boken!

”När isen ligger i skärgården släpper jag allt”

I mitten av november lade sig de första skridskoisarna i Stockholm. Vi har pratat med Pamina Falck, kommunikationsansvarig på SSSK, om säsongstarten.
Sen kan jag ju tipsa alla som älskar julskinka lika mycket som jag att göra den på vildsvin. Men jag varnar samtidigt för har man gjort det vill man sällan ha något annat.

Mvh / Johannes
 
Sen kan jag ju tipsa alla som älskar julskinka lika mycket som jag att göra den på vildsvin. Men jag varnar samtidigt för har man gjort det vill man sällan ha något annat.

Mvh / Johannes

Man kan få "galtsmak" på skjutna galtar! Tips: Ta en liten bit kött och lägg den i mikron och värm på hög effekt. Luktar det vedervärdigt så är det inte lämpligt att äta och man slipper stycka och tillaga galten i onödan!

Mvh troswe
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips