Dagens rea-tips (allmänt)!

Haglöfs Tight Pro strl Medium

Sportaffären i bottenplanet Heron City söder om Stockholm hade Haglöfs Tight Pro strl Medium för 449 kr. Dubbelkolla via telefon i förväg men jag är 99% säker. Blev sugen själv men har lite för många ryggsäckar. Jag hade en vanlig Tight Medium som jag skänkte bort för många år sen. Den var som ny trots åratal av användande.

937.jpg
 
Msr xgk ii

Friluftsland på stortorget i Malmö hade ett MSR XGK II (äldre modellen) för 1100 sek. Driftsäkrare multifuelkök finns inte enligt mig. Den nya modellen är ca 1000 sek dyrare.

XGK.jpg
 
fieldandtrek

Engelska fieldandtrek har grym rea på diverse grejer. Pundet är lågt och frakten till sverige med dhl kostar £8.99. Behöver man, som jag, införskaffa en del blandade friluftsartiklar finns faktiskt ganska mycket att spara. Redan ordinarepriserna på många produkter är mycket lägre än för samma i sverige och nu är det rea.

Jag läste lite ljumma omdömen om fieldandtrek och tvekade innan jag beställde. Det handlade bland annat om produkter som saknades ur ordern, långsam kundservice (mail) och betalningsteknikaliteter.

Jag provbeställde en del och det fungerade bra. Allt kom på 4-5 dagar och jag betalade med e-kort. Jag la en beställning till och har nu fått bekräftelse om att alla artiklar har packats och levererats.

Det går dessutom att maila en lista i förväg för att kolla tillgängligheten på det man vill bestämma, men det tar tid att få svar.

http://www.fieldandtrek.com/
 
Fieldandtrek har nu halva priset på alla campingprylar verkar det som. dock är rean slut vid midnatt imorgon.
 
Följdfråga

Sjöviks folkhögskola rear böckerna i klassiskt friluftliv.

http://www.sjovik.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=72

Längre ner på sidan

Ser att du recenserat "Skogsliv" här på Utsidan. Även den danska sidans recension http://www.outsite.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=272&topic=51&catid=63 verkar positiv. Vilka/vilken av böckerna med författare från Sjövik anser du mest läsvärda?

Thure
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.