Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
För händerna måste ju bakning som träning vara optimalt, belastningen går att anpassa som man önskar, om man är starkare gör man bara en större deg, och så får man ju gott fika efter träningen också =)
//Nyman
Borde man inte anpassa degens hårdhet istället för storlek efter sin styrka? I såna fall så skulle det innebära att man kan bedöma klättraren på bullarna:
Torra bullar = bra klättrare (eller starka fingrar iaf.)
Saftiga, goa bullar = nybörjare.
Man använder inom vården olika "degar" för handträning. Det finns olika hårdheter som man anpassar efter skada och styrka och mål med behandlingen. Så tanken är helt riktig, baka storbak.
mvh Roland sjukgymnast
Verkar vara ett bra träningstips! Problemet är bara vem som ska äta bullarna. Jag vill ju inte bli tyngre eftersom detta motverkar den positiva effekt bakningen ger. Kanske kan man baka någon typ av surdegsbullar som inte innehåller så mycket fett. Är det någon som har något bra recept?
1 juli. Startskottet.
Det var då jag tog första steget mot att bestiga alla Norges 2000-meterstoppar – 377 stycken – på ett år. Genom sommar, höst, ...
I somras gjorde jag en solovandring genom naturreservatet Kvikkjokk-Kabla fjällurskog. En fin tur i landets mest orörda urskog och vidare upp på det ...
6 kommentarer
Med start I Vaisaluokta (båt från Ritsem) vandrade jag en del av Nordkalottleden till Sulitjelma i Norge. Därifrån gick jag söderut genom Junkerdals ...
1 kommentar
Ett stenkast från den italienska gränsen ligger den lilla rivieran. Kantonen Ticino packar en svårslagen mix av Alpernas berg och tropisk riviera, ...
2 kommentarer
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...