Bak som träning

För händerna måste ju bakning som träning vara optimalt, belastningen går att anpassa som man önskar, om man är starkare gör man bara en större deg, och så får man ju gott fika efter träningen också =)
//Nyman
 
Torra bullar?

Borde man inte anpassa degens hårdhet istället för storlek efter sin styrka? I såna fall så skulle det innebära att man kan bedöma klättraren på bullarna:
Torra bullar = bra klättrare (eller starka fingrar iaf.)
Saftiga, goa bullar = nybörjare.
 

Aktuellt

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!
Man använder inom vården olika "degar" för handträning. Det finns olika hårdheter som man anpassar efter skada och styrka och mål med behandlingen. Så tanken är helt riktig, baka storbak.
mvh Roland sjukgymnast
 
Men vem ska äta?

Verkar vara ett bra träningstips! Problemet är bara vem som ska äta bullarna. Jag vill ju inte bli tyngre eftersom detta motverkar den positiva effekt bakningen ger. Kanske kan man baka någon typ av surdegsbullar som inte innehåller så mycket fett. Är det någon som har något bra recept?

//NoWayRay
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips