Bak som träning

För händerna måste ju bakning som träning vara optimalt, belastningen går att anpassa som man önskar, om man är starkare gör man bara en större deg, och så får man ju gott fika efter träningen också =)
//Nyman
 
Torra bullar?

Borde man inte anpassa degens hårdhet istället för storlek efter sin styrka? I såna fall så skulle det innebära att man kan bedöma klättraren på bullarna:
Torra bullar = bra klättrare (eller starka fingrar iaf.)
Saftiga, goa bullar = nybörjare.
 

Lästips

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

De liftar och ploggar igenom Europa: ”Alla hjälpsamma får oss att orka”

Utsidan mötte upp Michaela och Jiří Dolan under deras Stockholmsbesök, och plockade skräp på ett lite annorlunda sätt – från kajak.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.
Man använder inom vården olika "degar" för handträning. Det finns olika hårdheter som man anpassar efter skada och styrka och mål med behandlingen. Så tanken är helt riktig, baka storbak.
mvh Roland sjukgymnast
 
Men vem ska äta?

Verkar vara ett bra träningstips! Problemet är bara vem som ska äta bullarna. Jag vill ju inte bli tyngre eftersom detta motverkar den positiva effekt bakningen ger. Kanske kan man baka någon typ av surdegsbullar som inte innehåller så mycket fett. Är det någon som har något bra recept?

//NoWayRay
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips