Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Den här lyxbaguetten gjorde vi en vintermorgon, framför en öppen brasa ute på en morgontur. Knappast anpassad för uteliv, men trevlig när man vill göra en schysst brunch ute någon dag.
Typ:
Frukost, Förrätt, Mellanmål
Portioner/mängd:
4
Ingredienser:
1 st färsk baguette
1 st paket bacon
1 st Brieost
1 st färsk salladskruka
1 st röd lök
1 paket Philadelphiaost
Gör så här:
Sätt igång brasan. Stek eller grilla bacon, under tiden går det bra att skära upp baguetten och bre med Philadelphiaost. Lägg på sköljda salladsblad, rödlöksskivor och en rejäl skiva Brieost. När baconskivorna är knapriga läggs dessa på baguetten. Klart!
I somras gjorde jag en solovandring genom naturreservatet Kvikkjokk-Kabla fjällurskog. En fin tur i landets mest orörda urskog och vidare upp på det ...
4 kommentarer
Med start I Vaisaluokta (båt från Ritsem) vandrade jag en del av Nordkalottleden till Sulitjelma i Norge. Därifrån gick jag söderut genom Junkerdals ...
1 kommentar
Ett stenkast från den italienska gränsen ligger den lilla rivieran. Kantonen Ticino packar en svårslagen mix av Alpernas berg och tropisk riviera, ...
2 kommentarer
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...