Nyheter > Hyr din tältupplevelse

Hyr din tältupplevelse

En nyhet till sommarsäsongen är att Naturkompaniet börjar hyra ut Fjällräventält med ambitionen att på ett hållbart och okomplicerat sätt få fler att uppleva naturen.

1:a juni börjar Naturkompaniet hyra ut tält i alla sina butiker. Det finns ett antal olika modeller och storlekar att välja mellan. Både självstagande kupoltält som passar bra vid exempelvis kajakpaddling där man ofta slår läger på kala klippor, och vindtåliga tunneltält för fjällturen.

Den nya servicen syftar till att få ut fler människor i naturen genom att sänka tröskeln för dem som inte är redo att köpa ett tält och underlätta för dem som inte har ett passande tält för ett aktuellt äventyr.

- Att ge sig ut och tälta ska varken behöva vara dyrt eller krångligt. Därför har vi tillsammans med Fjällräven börjat med tältuthyrning, säger Henrik Hoffman på Naturkompaniet.

För Naturkompaniet är miljö en viktig aspekt, att dela det som enkelt kan delas. 

- Många köper ett tält som sen ligger oanvänt större delen av året. Då kan hyra vara ett bättre alternativ.

Att få chansen att testa sig fram till vilken typ av tält man behöver innan köp är ytterligare en fördel. Tälten som hyrs ut är alla kvalitativa Fjällräventält.

Med det här samarbetet är vår gemensamma målsättning att inspirera till att njuta och med tältuthyrningen når vi också fler förstagångsanvändare, som ska kunna få sin första tältupplevelse i ett riktigt bra tält och på så sätt få en positiv upplevelse som gör att man vill fortsätta tälta, säger Emma Gustafsson på Fjällräven. 

Priser 1000 kr / vecka, 500 kr per helg. 250 kr per extranatt.

Tältmodeller för uthyrning:

Fjällräven Abisko Dome 2
Fjällräven Abisko Dome 3
Fjällräven Abisko Lite 1
Fjällräven Abisko Shape 2
Fjällräven Abisko Endurance 3
Fjällräven Abisko Endurance 4
Fjällräven Abisko View

Mer information på Naturkompaniet.

Mer information på Fjällräven.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2019-04-26 21:21   Underlig Hök
Inget nytt, jag köpte mitt Hilleberg Nammatj 3GT begagnat av Naturkompaniet 2000. Orsak? Det hade varit ett uthyrningstält.
 
2019-04-27 07:33   viktorpettersson
Toppengrej ju!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook