Bloggar > Friluftsliv > Supersök

Friluftsliv

Naturen i fokus

Supersök

På min blogg har jag nu utvecklat en enkel sökfunktion för att sortera intressanta länkar enligt olika kategorier... vandring, GPS, skidor, Kite osv. Jag kallar den Supersök. Kolla in... och kanske föreslå någon bra länk om friluftsliv.

Inlagt 2010-02-20 22:58 | Läst 2795 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2010-02-21 18:28   thomalin
Sådär supersökig tycker jag inte att den är, än så länge, men idén är ju god. Jag skulle nog lagt till rejält mycket fler träffmöjligheter innan jag la upp den och definitvt innan jag kallade den för super... att den baserar på någon sorts insats från de som söker är jag tveksamt till... dvs att vi läsare/sökare skall tipsa och du lägga in allteftersom, det kommer att ta för lång tid innan den är tillräckligt bra.... eller har jag missat hur man gör?
 
Svar 2010-02-21 22:04   mathog
Jag har ju kategoriserat alla länkar och är man intresserad av skidor så knappar man in det, och alla skidlänkar som finns sorteras ut. Flera sökord stödjs inte tex "skidor småland". Det är Supersök v2.
 
2010-02-22 09:01   thomalin
Nu har jag testat igen ;-) det blir ju lite enahanda när man "bara" kan söka på kategori, men bättre än mitt första försök... men om man t ex vill söka på "Tiveden" så går det inte utan man får söka på vandring och sen leta manuellt i de länkar som presenterats, Det blir lite trubbigt. Det var det jag upplevde som mindre bra. Men om man till v2 kan lägga till så att man kan söka på fler ord.. t ex¨ "vandring+tiveden"... så blir det ju mer träffsäkert. Jag skall se över mina länkar och se om jag kan bidra. För du måste nog lägga in fler än 18 sökbara länkar för att det skall bli effektivt. Fast det är klart... det räcker nästan att man träffar utsidan, så får man tag i allt man söker ;-) Men återigen, med lite förädling, en bra idé.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!

Aktuellt: Trevlig helg!