Bloggar > Christers utsida > Första mässdagen avklarad

Första mässdagen avklarad

Första dagen på Vildmarksmässan är avklarad. Fötterna ömmar en aning men humöret är på topp. Vi har en enkel men trivsam monter (A12:30), där vi bjuder på kaffe, italienska skorpor och visar några av de högst betygsatta bilderna på Utsidan.

Var inte blyga, kom in och hälsa på!

blog-100547

I montern idag träffade vi bland annat Utsidan-medlem Fredrik Mörk som berättade om sin förestående långvandring från Treriksröset till Smygehuk. På Fredriks blogg kan du följa förberedelserna och senare även vandringen.  På besök kom även "Utsidan-veteranen" Claes H Nygård och många andra.

En man med hjälm och spionkamera på huvudet smög in i montern. Det var Jonas Valtersson från FotoVideo som testade en ny rolig kamera för den som vill dokumentera sin vilda framfart på cykel, skidor eller annat färdmedel.

blog-110847

Tidningen Outside slår på stort med en rejäl monter där man kan vinna "allt man behöver" - ett kit med friluftsprylar värt över 50 000 kronor. I montern kan man också träffa representanter för olika paddel-, cykel- och löptävlingar och se en fotoutställning med fina bilder av Fredrik Schenholm, Peder Sundström, Björn Olin och Johan Ståhlberg. Mest gillade jag Björn Olins bilder, en fotograf jag inte sett så mycket av förut men som imponerade.

CL20080314_101237

Bredvid Utsidans monter står Svenska Överlevnadssällskapet, som är med på mässan för första gången. Man har en fin modell i montern, som verkar visa hur man kan bygga enflugsmälla av en jeansskjorta(?). På deras kurser får man lära sig mycket mer än så (och man behöver inte alls se ut som ActionMan).

blog-121126

På Flugfiskemässan i andra ändan av A-hallen var det bra tryck. Många fiskebutiker har fina erbjudanden, kastuppvisningarna avlöser varandra och flugbindarna imponerar.

blog-114330 

Dags att vila, en hård mässdag väntar imorrn.

Inlagt 2008-03-14 23:40 | Läst 7237 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2008-03-15 19:51   Thomas Traneving
Vi kommer på söndag och tittar förbi montern!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!