Bloggar > Christers utsida > Dags för Vildmarksmässa

Dags för Vildmarksmässa

Det börjar dra ihop sig till Vildmarksmässa igen. Det har gått några år sedan vi var med sist nu, det har varit andra saker som krockat med mässhelgen etc så det har inte fungerat för oss att vara med. Men i år skall det bli av iallafall.

Senast Utsidan var med var år 2004, då pågick mässan fyra dagar och det kändes som en dag för mycket...  Året innan, 2003, hade vi den mest ambitösa montersatsning någonsin med egen scen "Speakers Corner" där vi raggat fram medlemmar och andra som håll små föredrag. Utsidan-veteranen Kotten skrev tex en liten resume av sina dagar på den mässan. Det var kul, men väldigt mycket jobb att få till.

Espresso med skorpor De senare åren verkar Vildmarksmässan ha hittat formen, man har renodlat lite mer. Borta är tex hund- och jaktavdelningarna.  Man har också fått med fler utrustningsleverantörer och har öppnat upp för mer försäljning i montrarna, något som många efterfrågat förut. Dessutom pågår Flugfiskemässsan samtidigt, i samma hall och med samma entrébiljett, och den är förståss ett mecca för den fisketokige.

I år har vi med en espressomaskin och en massa goda italienska mandelskorpor, som vi tänker bjuda alla medlemmar som tittar förbi på. Smarrigt värre, så planera in kaffepaus i vår monter. (Ni som träffat mig i Fotosidans monter på olika fotomässor vet vad som vankas!)

Vi ses! 

Inlagt 2008-03-12 17:41 | Läst 5847 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2008-03-12 18:46   Håkan Friberg
Jag skulle verkligen vilja komma, men Jämtlandsfjällen drar hårdare. ;) Konstigt va?
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar