Vi har flyttat ut i skogen. What could possibly go wrong?

Grundare av Utsidan. Rätt normal frilufsare, gillar skogen, fjället, öknen och bergen. Flugfiske, vandring, paddling och cykling. Har kommit av mig med klättringen, men en dag är det kanske dags att återuppta det också.

Användarnamn: clindh

Intressen: Alpinism, Klättring, Friluftsmat, Expeditioner, Fiske, Vandring, Turskidåkning, Långfärdsskridsko, Litteratur, Navigering, Mountainbike, Bär & svamp, Paddling, Foto, Utförsåkning, Speleologi, Resor

Mer på profilsidan


Äntligen en ståkajak!

Jag gillar innovationer som tänjer på gränserna, som den tyska konservburgaren. Av någon anledning fick den mig minnas mina stora förväntningar på korvautomaten som installerades på Shell i Insjön, där vi har landställe, någon gång på 70-talet. Traktens ungar hojade ner (limpsadlar och rocketstyren förståss) och stod på kö med veckopengen i högsta hugg för att testa nymodigheten. Det vart förståss en besvikelse - man trodde ju det skulle trilla ut en färdig korv med bröd, senap och allt. Istället fick man ett bröd i en påse, en het korv i ett plaströr och senap/ketchuppåsar som man fick montera ihop till en korv-med-bröd.

Nåväl, här är en annan uppfinning - ståkajaken!  "Äntligen" kan man fiska från kajak utan att behöva sitta...


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.