BlogginläggSida: Första Föreg. 1 ... 151 152 153 154 155 

Kajak men ingen kajakplats...

I måndags slog jag till på en kajak! En Point 65 XP. En otrolig lycka infann sig att äntligen sjäv få ha en, att kunna åka ut och paddla efter jobbet. Skärgårdslycka. Frihet. Men.Den fick stanna kvar ... Läs mer.. 1

Tur i Tarradalen och runt Vuoka

Tarradalen och över Vuoka-Kungsleden.070722-24       Det En kortare tur med fiske.  Söndag.  Båtskjuts av gamle far till Bobäcken.   Soligt och varmt,måttligt myggigt.   Lätta packningar;jag var ... Läs mer.. 1

Äntligen är det sommar!

Väl sent,men nu är den här. 27-28C idag på dagen,22 nu på kvällen 22.00. sitter i bersån med ett glas rött,fontänen porlar,Härligt! Haft privilegiet av korta arbetsdagar,så jag har simmat i sjön på ... Läs mer..

Första fjällturen sommaren 2007 Stalo-Vaimok-Kvikkjokk

Fjälltur Staloluokta-Kvikkjokk över Vaimok 2007   Flyg från Kvikkjokk till Stalo. Något betänksam över hur mycket snö och is som låg kvar. Det var varmt i luften. Sommar och fint i Stalo och på vägen ... Läs mer..

Bökeskär

Paddlade en sväng borta i blekinge i helgen! Skönt att komma ut lite fredag till söndag. En natt på Tobisaflöten och en på Bökeskär. Bilderna är från Bökeskär, en fin liten ö precis söder om ... Läs mer..

En skön helg i Kvikkjokk

Vi lånade min pappas och mammas stuga utanför Kvikkjokk i helgen.Syfte:transportera ner trasig bil utan att beställa bärgning. Jag,Håkan och gammelhunden Solo. Soligt och fint väder på fredag ... Läs mer..

Fjälltur Ruotesvagge och Rapadalen 2006

     2006-07-24-2006-07-28.     Akka-Aktse genom Routesvagge och Rapadalen.     Jag och Håkan fick skjuts  av Erling till vägskälet mot Ritsem.Buss och sedan båt till Änonjalme. Strålande vackert ... Läs mer..

Fjälltursdagbok Pastavagge mot Suorva

Rapport från min senaste solotur som skulle blivit Pastavagge mot Suorva men blev lite annorlunda Fredag 13/7 Bil till Saltoluokta,mycket vägarbete. Båten över kostade 100kr. Hade min lätta ... Läs mer.. 3

Vill du ta över min start i Fjällräven Classic?

...ja, foten sätter helt klart stopp för årets vända i Fjällräven Classic. I år var målet under 24 timmar, men inte med en svullen fot. Om det är någon som vill ta över min start, så varsågod! Ta ... Läs mer.. 1

Paddla i åska,internetabstinens,Zen-löpning,viktnördande och första dag på jobbet

Åter på arbetet efter 4 lediga veckor,ännu mycket lugnt här vilket känns bra,mjukstart. Vår laddare till internet-grejen tålde inte vara utan ström utan avled i vanlig ordning,grav ... Läs mer..

Innebandyklubba till salu.

Nu lägger jag innebandyklubban på hyllan. Helt klart. Fy fan för att stuka foten. :) Ja, ni som läst de andra inläggen vet ju att jag stukade foten ett par dagar före avfärd till fjällen. HUr som ... Läs mer..

Tekniska och kunskapsmässiga förhinder

Här sitter jag och tvingas tjuvhålla på vandringsberättelser och bilder pga min brister i datorhatering,men nån gång lär jag väl få in dom.Försökt få till det hela gårdagkvällen men inte.. Fortsatt ... Läs mer..

provblogg

Så ska jag prova blogga och inte bara skriva på utsidans forum.Sista fredagen denna semestermånad.Hunnit ut på några fjällturer,men i helgen blir jag nog hemma,rätt regnigt väder. En simtur i sjön på ... Läs mer..

Fint väääääääääääder...

...och jag sitter inomhus och arbetar. Första arbetsdagen efter semestern. Inkorgen svämmar över och från fönstret ser jag folk som paddlar kajak i Klara sjö. Läs mer..

Slut på semestern och första bloggpubliceringen

I morgon börjas det igen. Jobb, jobb, jobb. Fyra veckors semester gick i ett rasande tempo. Snart är det dock slut på löneslaveriet för en tid. Två terminer på Stockholms universitet ska bli ett ... Läs mer..

En blogg till

Va kul! Nu kan man ju blogga här med... Har precis kommit hem efter en finfin paddeltur i ålands skärgård. Läs mer.. 1

Innebandyn besegrad!

Vilken lättnad. Var inne i butiken Rehband Center (Stockholm) och skaffade ett fotstöd till min stukade fot. Kan verkligen rekommendera alla drabbade att pröva. Ger ett utmärkt stöd till foten och ... Läs mer.. 1

Innebandy vs Vandring

Imorgon går tåget till Abisko och tanken är vandring. :)Men i måndags stukade jag foten kungligt a la Brolin. I tisdags log de åt mig på akuten och som sa ungefär så här ännu en trettioplusare som ... Läs mer.. 2

På resande fot

Påhittet att lansera nya Utsidan efter en veckas fjällvistelse och före resan till landstället i Injön idag får nog ses som ett av mina mer tokiga sådana... Men efter att ha micklat så länge till och ... Läs mer.. 1

Bloggar från ett 56k-modem på Fårö

Var tvungen att inviga min blogg med ett inlägg från Fårö. På den första regnfria semesterdagen hittills så kunde man vakna upp yill Utsidan.se v3.0 lajv. Och snabb är den också t o m bakom ett ... Läs mer.. 1

Utsidan 3.0 ser dagens ljus

Efter en veckas avkopplade paddling och fiske längs Råstoätno och Lainoälven är det nu äntligen dags att lansera nya Utsidan, eller Utsidan 3.0 som vi kallar den här versionen internt. Lite ... Läs mer.. 8

mera

Under den här tiden studerade jag i Stockholm.När vi hade gjort tentorna gick vi på stanoch fikade. De andra fortsatte Drottninggatan upp.Jag gick på Friluftsmagasinet på Sveavägen och drömde. ... Läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 ... 151 152 153 154 155 

Blogga på Utsidan!

På Utsidan kan du lätt skapa en egen blogg för att dela med dig av ditt friluftsliv och annat till Utsidans alla läsare.

Skapa din egen blogg här

Populära etiketter


Bloggar


Glamping inget för oss

Vandring kort eller långt, stadsnära eller ödemark. Nyfiket och äventyrligt med folkbildande kunskap. Lika gärna solo som i trevligt sällskap. 

Logga in