Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt.
Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Vad ersätter gröt?
- Trådstartare Imp
- Start datum
-
- Taggar
- #frukost #vågavägragröt
Lästips
ANNONS
Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken
STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.
Välling är bara kokt mjöl, ibland med mjölk i. Blanda ditt eget "pulver".Vuxenvälling verkar inte tillverkas längre. Nu är man hänvisad till olika typer av babyvälling, och jag tycker inte att de är lika goda.
Förresten, apropå havre, Gyllenhammars havremust finns väl fortfarande? Det är inte barnvälling.
Jodå, men det har visst bytt namn till Gyllenmust. Eller så har det altid hetat det. Var ett tag sen. En annan har ju tänder. 😁
Men om jag minns rätt var det rätt gott. Särkilt med en smörklick i.
handla.ica.se
Jodå, men det har visst bytt namn till Gyllenmust. Eller så har det altid hetat det. Var ett tag sen. En annan har ju tänder. 😁
Men om jag minns rätt var det rätt gott. Särkilt med en smörklick i.

Gyllenmust Havrevälling 375g Kungsörnen | Handla mat online från din lokala ICA-butik
Gyllenhammars Gyllenmust är en havrevälling av hög kvalitet med god smak. Utan tillsatt socker och berikad med vitaminer och mineralämnen....

Dessvärre är jag överkänslig mot havre, får extremt ont i magen av havreprodukter. (Mycket vanligt när man har både mjölkprotein och gluten allergi/intolerans att det blir en "korsallergi")
Vilket också har lät till att det idag inte finns någon youghurt. (mår skit illa av kokusyougurt..) Annars var en idé att torka youghurt i mattorken.
Har haft allergier/intoleransen sedan jag föddes. (överdriver inte började med bröstmjölk) Så har vart i kontakt med diatist men ändå som man konstaterat genom åren har vart "ät det du tål och variera kosten utifrån det." vilket jag gör. Men tyvärr blir det lite tuffare när man ska på äventyr.
Men kanske hemma gjord bar på puffatris som bas är väl det jag fort forsätta med.. Håller man sig bara inte länge på.
Vilket också har lät till att det idag inte finns någon youghurt. (mår skit illa av kokusyougurt..) Annars var en idé att torka youghurt i mattorken.
Har haft allergier/intoleransen sedan jag föddes. (överdriver inte började med bröstmjölk) Så har vart i kontakt med diatist men ändå som man konstaterat genom åren har vart "ät det du tål och variera kosten utifrån det." vilket jag gör. Men tyvärr blir det lite tuffare när man ska på äventyr.
Men kanske hemma gjord bar på puffatris som bas är väl det jag fort forsätta med.. Håller man sig bara inte länge på.
OK. Jag fick intrycket att du inte gillade gröt p.g.a. konsistensen, men vill ha det den innehåller. Vad är det för gröt i så fall om både vete och havre går bort? Även råg innehåller väl gluten, även om inte så mycket..
Hur var det, var det problem med ägg också? Ska man inte vara ut så länge kan man ju ta med färska ägg. Bästa frukosten, håller med föregående talare om det. Äter det varje dag.
Hur var det, var det problem med ägg också? Ska man inte vara ut så länge kan man ju ta med färska ägg. Bästa frukosten, håller med föregående talare om det. Äter det varje dag.
Senast ändrad:
Själv äter jag müsli blandat med vatten och mjölkpulver till frukost ( mjölkpulver går ju bort för din del eftersom du inte tål mjölprotein ). Är morgonen kylig värmer jag vattnet innan jag blandar i mjölkpulver och müsli. Vintertid värmer jag vattnet till kokning.
Jag har typ blivit uppfostrad med att gröt är "supperfrullen" så är väl ute efter en ersättning iform av något som är likvärdig gröt. Tänker inte som i ingredienser utan innehållet typ. Men förstår att det kan vart otydligt.OK. Jag fick intrycket att du inte gillade gröt p.g.a. konsistensen, men vill ha det den innehåller. Vad är det för gröt i så fall om både vete och havre går bort? Även råg innehåller väl gluten, även om inte så mycket..
Hur var det, var det problem med ägg också? Ska man inte vara ut så länge kan man ju ta med färska ägg. Bästa frukosten, håller med föregående talare om det. Äter det varje dag.
Jag tål ägg, men avskyr smaken av bara ägg. Så går inbakat men inte "Här är ett ägg". Konsistensen är lite weird där med..
Nu låter det som att jag är super kräsen med mat. Ända jag verkligen inte äter är gröt, ägg och pytipana. XD
Dessvärre tål jag ju verken bröd eller ost. Så blir lite svårt.Rågbröd och kavli mjukost på tub.
Få Utsidans nyhetsbrev
- Redaktionens lästips
- Populära trådar
- Aktuella pristävlingar
- Direkt i din inkorg