Torkad mat?

Lästips

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Friluftsmat

tacksam för tips på böcker eller recept på torkad mat, hur man gör osv... ??
Jag har själv inspirerats av en liten bok som heter "Friluftsmat", skriven av Anita Forsell. Boken är utgiven av förlaget Prisma i samarbete med Svenska turistföreningen. ISBN 91-518-3919-9.
Enligt uppgift så kan det tydligen vara svårt att hitta boken ute i handeln, men det borde kunna gå att låna den på biblioteket.
Sedan finns det, som redan sagts, en hel del tips att hitta här på Utsidan!
 
Anita Forsells bok

köpte jag på Ajtte för nåt år sen,dom kanske har den ännu.Bra uppslag.
Torkar i en OBH-tork med gott resultat.
Kryddig köttfärs,rökt skinka etc i "chipsskivor",rotsaker,lök,äpplen bla.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips