Torkad mat?

Friluftsmat

tacksam för tips på böcker eller recept på torkad mat, hur man gör osv... ??
Jag har själv inspirerats av en liten bok som heter "Friluftsmat", skriven av Anita Forsell. Boken är utgiven av förlaget Prisma i samarbete med Svenska turistföreningen. ISBN 91-518-3919-9.
Enligt uppgift så kan det tydligen vara svårt att hitta boken ute i handeln, men det borde kunna gå att låna den på biblioteket.
Sedan finns det, som redan sagts, en hel del tips att hitta här på Utsidan!
 

Aktuellt

Vinn ”Turskidåkning” av Oskar Karlin!

Med sin nya bok vill Oskar Karlin inspirera fler att upptäcka den svenska fjällvärlden på turskidor. Här har du chansen att vinna boken!

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

På turskidor mellan stugor – ny bok guidar till svenska fjällen

I över 30 år har Oskar Karlin skidat mellan stugor i den svenska fjällvärlden. Nu har han samlat kunskaper, råd och tips i en 400 sidor tjock bok.

”När isen ligger i skärgården släpper jag allt”

I mitten av november lade sig de första skridskoisarna i Stockholm. Vi har pratat med Pamina Falck, kommunikationsansvarig på SSSK, om säsongstarten.
Anita Forsells bok

köpte jag på Ajtte för nåt år sen,dom kanske har den ännu.Bra uppslag.
Torkar i en OBH-tork med gott resultat.
Kryddig köttfärs,rökt skinka etc i "chipsskivor",rotsaker,lök,äpplen bla.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips