Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Jag har själv inspirerats av en liten bok som heter "Friluftsmat", skriven av Anita Forsell. Boken är utgiven av förlaget Prisma i samarbete med Svenska turistföreningen. ISBN 91-518-3919-9.
Enligt uppgift så kan det tydligen vara svårt att hitta boken ute i handeln, men det borde kunna gå att låna den på biblioteket.
Sedan finns det, som redan sagts, en hel del tips att hitta här på Utsidan!
köpte jag på Ajtte för nåt år sen,dom kanske har den ännu.Bra uppslag.
Torkar i en OBH-tork med gott resultat.
Kryddig köttfärs,rökt skinka etc i "chipsskivor",rotsaker,lök,äpplen bla.
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer
Mina fjällvandringar börjar alltid med en idé som mynnar ut i en tänkt rutt. Rutten hänger alltid ihop med en tänkt tidsplan, som innebär att dagarna ...
1 kommentar
I fredags hade vi varit gifta i 10 år. Det ville vi fira. Vi gifte oss i ett naturreservat utanför Uppsala, så ett firande i naturen skulle passa. Vi ...
Det här inlägget handlar om mina första åtta turer i Sarek. Hur allt började och hur vissa vägval kunde göras då men inte idag. Ni får läsa om och se ...
6 kommentarer