Tillverka sin egen energibar!?

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Tävling: Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.
Du har inte något recept man kan få ta del av?
Behövs inte. Man blandar helt enkelt dom tre ingredienserna o så e det klart. Kom bara ihåg att stöta det torkade köttet till ett fint pulvet innan du blandar i det.. Annars blir det väldigt knastrigt mellan tänderna.

Ifall man blir trött på att äta blandningen som sådan så kan man i fält koka upp pemmikanen med vatten och torkade rotfrukter till en soppa. Eller vad man nu hittar på.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips