Tankar kring risgrynsgröt

Du är nog en bättre kock än vad jag är:)
Håller med om att det är gott. Men jag lyckas bränna fast det då och då. Får väl skärpa mig vad gäller tålamod. Bland det värsta diskjobb jag haft var när jag lagat Pama över öppen eld. Det är inget jag gör om i brådrasket.

Raskesven

Kan tänka mig att det blev mkt diskjobb om du gjorde så ;).
Man skall ju vara medveten om att det bränner fast ganska enkelt och att man får röra om ofta i grytan.
Jag kör själv med gas på så låg effekt som brännaren klarar av och som sagt bara i 1,5minuter. Det ger en klar skillnad.
//Peter
 

Lästips

Europas okända pärlor – 10 vandringar bortom turiststråken

Sugen på att packa väskan och vandra utanför Sverige? Då är den här listan för dig!

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

Prisade prylar: här är vinnarna av Scandinavian Outdoor Award

Bland de vinnande produkterna finns bland annat en slittålig lättviktsryggsäck och en designklassiker i rostfritt stål.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.
Grötar

finns i de flesta ursprungsdieter. Min internationella 10 sortersgröt är förvisso lite micklig att mixa hemma men i portionspåsar ute i fält med en knivsudd honing och en kaffesked olivolja är den mkt god och ger upphov till taktila upplevelser (Det var därför som NASA skrotade näringspillren när väl austronater började flyga, aporna hade inget att säga till om....). Koka vid sidan om blåsset eller ha en simmerskiva med dig till spisen.
Speciella simmerskivor säljes sjukt dyrt....
//J
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips