Silva Solar I?

Har någon testat just denna produkt under våra svenska förhållanden? http://www.silva.se/outdoor/products/inst_solar1.htm

Jag har läst alla de inläggen här om hur man bygger själv, men för mig är det en sista utväg. Jag har också läst om de olika alternativen som finns och får titta närmare på dem om Solar I inte håller vad den lovar.

I denna tråd http://www.utsidan.se/vb_forum/showthread.php?threadid=16012 så säger trådskaparen att han tyckte att Silva's laddare hadde dålig kapacitet med sina 133ma. Silva laddaren jag undrar över har en kapacitet på 300ma enligt Silva själva, så det är inte samma laddare han siftar på.

I denna tråd http://www.utsidan.se/vb_forum/showthread.php?threadid=33273 så är det någon som faktist frågar om just den laddaren jag undrar över, men ingen som har testat den har svarat.

Därav denna tråd... frågan är inte besvarad. Har någon testat just denna laddare? Hur fungerade den?
 
Bara en reflektion...

Weatherproof låter lite vagt. Silva borde specificera med godkännande minst IPX6. (= tålighet mot fukt: Stark sjö och starka vattenstrålar från alla riktningar. IPX7 = tål nedsänkning i vatten 0,15-1 m, djup specificeras).

:) Kalle G
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
Merckx Silva 70P Paddling allmänt 12
Ode Frågetecken kajakkompass Silva 70. Paddling allmänt 4
pad Silva UN70, bra pris! Paddling allmänt 0
Joakim Ambrosson Silva M-serie Paddling allmänt 10
eyck Solar Joos Orange Paddling allmänt 0

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.