Quiz: Berg, led och grad?

Tackar, tackar. Får jag något fint pris nu (ett nytt aid-rack eller liknande)=)? Det tog ca. fem minuter att hitta, mer eller mindre av misstag. Jag visste att det fanns ett annat berg i krokarna av blåberget som jag läst om på http://www.isblocket.tk . Då jag inte kom ihåg namnet gick jag till sidan och kollade. Det var inte samma berg som jag tänkte på först, men jag hittade föraren för Offerhällan istället. Hade nog inte grejat det om det inte var för alla fina ledtrådar, tack för dem.
 
Wow!

Leden ser riktig häftig ut. Väggen verkar vara rätt hög också. Fan, Åsele är inte alltför lång från mina hemtrakter. Dit måste man åka nån gång.
 
Dags för Offerhällan-träff!

Helgen den 12-13 augusti ordnar UKHK med en klätterträff på Offerhällan! Klubben bjuder som vanligt på lite folköl och (soja-)körven och dessutom lyxar vi till det lite och hyr byastugan där vi kan chilla, laga käk och kanske rent av ta en varmdusch. Jag ska också kolla om det går att få tag i någon strandnära bastu. Om du vill sova över i stugan kostar det mellan 50-100 kr beroende på hur många som vill slippa tältet. 6 bäddar finns.

Förare hittar du här:
http://www.ukhk.se/cm/F%F6rare/On-line.asp

Maila mig om ni undrar något: ordforande(snaabel-a)ukhk.se
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.