Påläggstips

Om ni har vägarna till Norge kan jag tipsa om portionsförpackat pålägg av leverpastej och makrill i tomat. Varje förpackning väger 22 g och sälgs i 6-pack. Hållbarhet i 3-4 år i rumstemperatur. Dessa köptes på matvarukedjan Kiwi och kostar dryga 20-lappen.
 

Bilagor

  • Stabburet.jpg
    Stabburet.jpg
    43.2 KB · Visningar: 781
Ah såna där makrillsburkar fick vi i matpåsarna i lumpen, minns det som väldigt gott. Men det var säkert en viss hunger som spelade in också :)
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Finns liknande i sverige på vanliga större matbutiker,. Brukar va patéer med kyckling, höns och liknande. står ibland vid utländska produkterna.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips