letar efter kök för en som har ett handikapp i händerna.

Hade satsat på ett Optimus Hiker 111 eller liknande. Stabilt, ett stycke kök och lättanvänt. Mitt har gått över 500 timmar innan jag renoverade det. Nu har det gått kring 1000 timmar och har börjat krångla.
 
Med såpass mycket vinter som där du bor är nog ett bensin eller fotogenkök att föredra. 111 eller Radius är enkla rejäla lådor. Givetvis måste de skötas om men som Jan skriver det går många drifttimmar mellan servicebehoven. 111 är mest vanligt men Radius är lite lättare.
go tur
 

Aktuellt

Vinn Haglöfs Breeze Mimic Hood!

Nu har du chansen att vinna vinterns nya favoritjacka från Haglöfs. Vi tävlar ut en vardera av dam- och herrmodellen i valfri färg och storlek!

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

20 år av diskussioner om torkad mat – och 10 tips!

I år har en av Utsidans populäraste forumtrådar, "Torka mat", varit aktiv i 20 år. Här bjuder vi på tips till dig som vill börja torka egen utemat!

”I nivå med luften vid flerfiliga motorvägar”

Ny forskning visar att klätterskornas skosulor släpper ut riskfyllda kemikalier i luften när de nöts. Nu växer trycket på branschen att agera.
Ett problem som jag ser på Eta power EF är att man dels måste sätta fast vindskydded samt vika ut metallpiggarna så att kastrullen/stekpannan kan stå. Vill du steka med vindskydded på måste man vika upp dom lite för att skapa en luftspalt + att du är tvungen att balansera stekpannan lite.

Sen om du vill koka och steka tätt inpå varandra så blir det väldigt mycket svårare då det krävs finmotorik för att fälla ut piggarna när de är varma (man börjar steka för att sedan koka eller vise versa).
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips