Lära känna folk!?

Hoppas att genom denna sida träffa nytt folk som gärna skulle ligga ute någon vecka i sommar o ha kul...... tycker inte att de finns något bättre än att vakna upp i tält en solig morgon, gå ut med hunden och bada i en sjö......... så är de nu någon som vill sova ute, vandra, fiska, paddla mm i sommar och lära känna en ny vän så skriv ha de bäst!!!
 
Senast ändrad:
Utsidan är ett utmärkt sätt att träffa folk genom. Har haft en del stora och små projekt med folk härifrån det dryga decenniet jag varit här. Titta runt på olika projekt och skapa kanske ett eget?
 
Min rekommendation är att du skapar ett konkret förslag för att hitta kamrater istället för att söka folk i allmänhet för att sen planera nått tillsammans.
Annars är det lätt att det blir mycket snack och lite hockey..

Själv var jag ute på en tur med 5 andra här från utsidan jag inte hade träffat förut för ett par veckor sen..
Här är tråden jag skapade: http://www.utsidan.se/forum/showthread.php?t=64301
Här är dokumentationen om turen på min blogg.. http://aventyrilivet.blogspot.com/2011/03/en-otrolig-tur-i-bunnerfjallen.html
Och om man läser lite så förstår man nog att det var helt fantastiskt. :)

Det finns jättemånga som vill ha sällskap på turer men det är inte alla som vill eller kan samma saker, var lite mer specifik så får du bättre urval från dom som svarar. :)
Bara en rekommendation!
 
hej

du ska ha ett tack för ditt inlägg....aaa ja får nog vara lite mer specifik....du verkar vara en person som är utåtriktad och med de menar jag att du är igång och verkar öppen för nya ideer,,,,du är inte mycket för vandring och fiske eller?
 
Liknande trådar

Liknande trådar


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.