Säkert har det vart en tråd om detta, men hittar inte.
Under senaste vandringen så märkte vi rätt tydligt att i "tallrikslådan" med tillhörande Salt/peppar kar, inte alls var så bra...
Kryddor och salt blev otroligt fuktigt, och gick inte därför få ut på ett vettigt sätt.. Och som vi vet, så sätter dessa saker en otrolig piff på maten...
Rekommendationer för att slippa få salt/peppar i klump? Funkar t.ex. riskorn i både peppar och salt? Eller var skall man förvara det i?
Fredric
http://www.strapatz.com
Under senaste vandringen så märkte vi rätt tydligt att i "tallrikslådan" med tillhörande Salt/peppar kar, inte alls var så bra...
Kryddor och salt blev otroligt fuktigt, och gick inte därför få ut på ett vettigt sätt.. Och som vi vet, så sätter dessa saker en otrolig piff på maten...
Rekommendationer för att slippa få salt/peppar i klump? Funkar t.ex. riskorn i både peppar och salt? Eller var skall man förvara det i?
Fredric
http://www.strapatz.com