Startar en ny tråd för att inte blanda allmäna resonemang med aktuella olycksfall.
Vi vet väl alla att det är riskabelt att köra någon form av kök eller liknanade i bristfälligt ventilerade utrymmen.
Samtidigt, handen på hjärtat, vem har inte någon gång kört ett friluftskök i tältet eller vindskyddet när vädret är som det är?
Koloxidförgiftning är en verklig risk, men det är nedkylning också.
Så låt oss samla konkreta och realistiska råd (även för ovana vandrare/skidåkare) hur man kan minimera risken för CO-förgiftning, även när vind och nederbörd gör rådet "kör bara köket utomhus" orealistiskt.
Vi vet väl alla att det är riskabelt att köra någon form av kök eller liknanade i bristfälligt ventilerade utrymmen.
Samtidigt, handen på hjärtat, vem har inte någon gång kört ett friluftskök i tältet eller vindskyddet när vädret är som det är?
Koloxidförgiftning är en verklig risk, men det är nedkylning också.
Så låt oss samla konkreta och realistiska råd (även för ovana vandrare/skidåkare) hur man kan minimera risken för CO-förgiftning, även när vind och nederbörd gör rådet "kör bara köket utomhus" orealistiskt.