kock på expedition

Tala med

arrangörer. Har du referenser? En matlagare bör sannolikt också ta ansvar för planering matinköp mm dvs komma in på ett tidigt stadium i planering budget etc.

Thure
 
en klätterexpedition skulle vara trevligt. var spelar mindre roll , men asien är ju alltid trevligt.

har lagat mat på stora läger. det är min erfarenhet!
 
skulle vara trevligt med himalaya. när jag tänker efter lite nämnare.

har erfarenhet från att planera, köpa in och laga från stora läger. vet inte om det räcker ...
 
Trossen är nog den viktigaste delen i alla expeditioner. För att ta med nâgon sâ krävs det nog ett rejält CV med goda referenser.
Det duger inte att bara kunna koka lite mat, man fâr nog intyga att man klarar anskaffning pâ flygande fot och allt som krävs kring trossen ocksâ.
 

Aktuellt

På turskidor mellan stugor – ny bok guidar till svenska fjällen

I över 30 år har Oskar Karlin skidat mellan stugor i den svenska fjällvärlden. Nu har han samlat kunskaper, råd och tips i en 400 sidor tjock bok.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Vinn ”Turskidåkning” av Oskar Karlin!

Med sin nya bok vill Oskar Karlin inspirera fler att upptäcka den svenska fjällvärlden på turskidor. Här har du chansen att vinna boken!

”När isen ligger i skärgården släpper jag allt”

I mitten av november lade sig de första skridskoisarna i Stockholm. Vi har pratat med Pamina Falck, kommunikationsansvarig på SSSK, om säsongstarten.
Med det följer lokalkännedom, språkkunskaper, samt inte minst en otrolig förmåga att improvisera och planera i samma stund.
Har haft med kockar ute som kunde laga god och närande mat till många men pga avsaknaden av övriga egenskaper fick skickas hem tämligen omgående.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips