• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Hundkläder med värme(batteri)

Hej, finns det några hundkläder till hundar som värmer med hjälp av ett batteri=
Ungefär som det finns för oss människor med handskar/strumpor?

Har en liten dvärgpincher som fryser jättemycket nu på vintern, även om hon har på sig dubbla lager med täcken och/eller väst.

Har googlat men hittar inget så antar att det inte är så vanligt :p
 
Re

Hej, när jag såg din tråd var jag bara tvungen att undersöka saken :) hittade något som kallas för "battery heated pet coat/ dog sauna pads" vet inte vart det går att få tag på, men det verkar iallafall finnas. God Jaktlycka ;-)
 
Borde inte det kunna bli ett möjligt problem med väta med en sån här lösning?
Tänker om hunden hoppar i snön som sedan smälter och träffar batteriet?
Dock finns det väl kanske vattentätta lösningar?
 
Det ser fånigt ut men du ska inte handla någon typ av hundoverall då? Batteri låter meckigt med tanke på tvätt osv.
 
Ett alternativ är ju att sy invändiga fickor med kardborrestängning på lämplig "hundjacka", och sedan lägga i batteridrivna värmesulor och/eller sådana där kemiska värmekuddar.

Prova först med kemiska värmekuddar och se om det fungerar. Kostnaden blir inte hög.
 
Har hunden skor? Det borde ju värma en del. Kan inte så mkt om hundar men har sett en del små hundar som hoppar fram på tre ben på vintern, har alltid misstänkt att de tycker det är kallt från underlaget.
 

Logga in