Frystorkat på termosvatten??

Som variation byter jag ut couscous mot snabbris. Snabbriset går oxå att fixa med kallvatten fast det tar lite tid. Om man då dessutom tillsätter en överdos med mjölkpulver (helst av märket Dido) blir det som en risgrynssmet typ gröt el. ris a la malta, och äter man det tillsammans med varmakoppen -Blåbärsoppa, har man en hyfsat mellanmål/efterätt.
Det finns ju även den större varmakoppen modell som kallas lunchkoppen. Hel ok om man vill ha lite mer i matpottan.
 

Aktuellt

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips