Frystorkat på termosvatten?

Är det någon som provat att använda varmt vatten i termos till att göra frystorkad mat av typen Real/Wildlife?
Det vore intressant som ett alternativ till Varma kopppen och kex som lunch på vinterturer.

Ulf Schneeberger
 
Yupz

Schneeberger; sa:
Är det någon som provat att använda varmt vatten i termos till att göra frystorkad mat av typen Real/Wildlife?
Det vore intressant som ett alternativ till Varma kopppen och kex som lunch på vinterturer.

Ulf Schneeberger

Jag brukar köra Real-luncher på vintern och hade det även på sommarens långtur (3 v). Thermos fungerar utmärkt, det räcker med hett (inte kokhett) vatten.

Jag är inte så känslig för matleda, som tur är, eftersom Real bara finns i 6 smaker varav jag gillar 5.

WildLife behöver betydligt längre tid på sig och det tycks bara vara kokhett vatten som fungerar bra.

Ett alternativ är annars nudlar, flera sorter behöver bara ligga i hett vatten för att bli bra.

Mvh,

Johan
 
Haha

Jag läste rubriken lite för snabbt. Tyckte det stod "Frystorkat termosvatten". Det hade nog blivit en intressant tråd!

Förlåt mitt inlägg som inte tillför nå't.
Mvh Henrik Davidsson
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips