Frystorkad mat

Frystorkat...

"Knorrs" pasta rätter är både billiga och smakar gott.
Även norska(?) "Real Turmat" är gott och mättande. Dom går även snabbt att göra då det bara är till att hälla vatten i. Fast i gengäld är dom ganska dyra.
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Medhåll

Hej,

Kan rekomendera Kebi' torkade grönsaksblandningar är delikata. Kombinera med cous-cous, snabb ris eller i värsta fall pasta och torkat kött, fisk eller kyckling så har du en middag av klass!!

/Kent
 
Mat

Jag tycker det är bra och köpa färdiga frystorkade pastapåsar, såsom knorr. Och sen spä ut dom. För det blir otroligt mycket godare om man blandar i picknikbog å lök.
En annan favorit är pulervos och tonfisk.

Lycka till!
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips