Frystorkad mat

Frystorkat...

"Knorrs" pasta rätter är både billiga och smakar gott.
Även norska(?) "Real Turmat" är gott och mättande. Dom går även snabbt att göra då det bara är till att hälla vatten i. Fast i gengäld är dom ganska dyra.
 
Medhåll

Hej,

Kan rekomendera Kebi' torkade grönsaksblandningar är delikata. Kombinera med cous-cous, snabb ris eller i värsta fall pasta och torkat kött, fisk eller kyckling så har du en middag av klass!!

/Kent
 
Mat

Jag tycker det är bra och köpa färdiga frystorkade pastapåsar, såsom knorr. Och sen spä ut dom. För det blir otroligt mycket godare om man blandar i picknikbog å lök.
En annan favorit är pulervos och tonfisk.

Lycka till!
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips