Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
"Knorrs" pasta rätter är både billiga och smakar gott.
Även norska(?) "Real Turmat" är gott och mättande. Dom går även snabbt att göra då det bara är till att hälla vatten i. Fast i gengäld är dom ganska dyra.
Kan rekomendera Kebi' torkade grönsaksblandningar är delikata. Kombinera med cous-cous, snabb ris eller i värsta fall pasta och torkat kött, fisk eller kyckling så har du en middag av klass!!
Jag tycker det är bra och köpa färdiga frystorkade pastapåsar, såsom knorr. Och sen spä ut dom. För det blir otroligt mycket godare om man blandar i picknikbog å lök.
En annan favorit är pulervos och tonfisk.
Gränslandet är en av de största vildmarkerna i södra Skandinavien. Det ligger i hjärtat av vår stora halvö, så långt borta från havskusterna man kan ...
3 kommentarer
Mina fjällvandringar börjar alltid med en idé som mynnar ut i en tänkt rutt. Rutten hänger alltid ihop med en tänkt tidsplan, som innebär att dagarna ...
1 kommentar
I fredags hade vi varit gifta i 10 år. Det ville vi fira. Vi gifte oss i ett naturreservat utanför Uppsala, så ett firande i naturen skulle passa. Vi ...
Det här inlägget handlar om mina första åtta turer i Sarek. Hur allt började och hur vissa vägval kunde göras då men inte idag. Ni får läsa om och se ...
6 kommentarer
68 dagar, 125 000 höjdmeter och ett dagligt slit på 12–20 timmar – det är matematiken bakom en expedition som var lika delar uthållighetsprov som ett ...
1 kommentar
I somras gjorde jag en solovandring genom naturreservatet Kvikkjokk-Kabla fjällurskog. En fin tur i landets mest orörda urskog och vidare upp på det ...
6 kommentarer