Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Klart att grädde går att frysa, fryspunkten ligger ungefär vid 0 grader C . Problemet är vad som händer när grädden tinat och ska användas .
Har för mig att grädden blir alldeles grynig när den tinat.
..går bra, för jag har fryst prinsesstårta och det funkar. men det blir lite segt om man väntar flera dygn. det är ju iofs inget problem med prinsesstårtor, eftersom dessa äts upp i snabbare takt än så. åtminstone mina!! =))
Men om man vill ha vispad vispgrädde i framtiden så måste grädden frysas in färdigvispad. Ovispad fryst tinad grädde går inte att vispa så att den blir som den ska, typ.
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
3 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer