• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Extreme Alpinism, skalplagg, dun och syntet

Sist, I Nordamerika sägs att cotton kills.... Men vad tycker ni om en robust, tät vävnad bomull som ytterst lager? Inte mot regn, men snö?

Sent from my G8142 using Tapatalk[/QUOTE]

Klättrar inte men gör fjälltur på vintern ibland. Skulle gärna ha en bomullsjacka i ventile/etaproof. Ska väl vara snäppet ytterligare mer vattentålig än polycotton. Erik Normark har en sån i det här klippet i snöregn och då kanske man skulle vilja ha något annat :)https://youtu.be/roicdR_mEYQ Som yttre lager finns det ju en del fördelar med bomull
 
Sist, I Nordamerika sägs att cotton kills.... Men vad tycker ni om en robust, tät vävnad bomull som ytterst lager? Inte mot regn, men snö?

Sent from my G8142 using Tapatalk
Klättrar inte men gör fjälltur på vintern ibland. Skulle gärna ha en bomullsjacka i ventile/etaproof. Ska väl vara snäppet ytterligare mer vattentålig än polycotton. Erik Normark har en sån i det här klippet i snöregn och då kanske man skulle vilja ha något annat :)https://youtu.be/roicdR_mEYQ Som yttre lager finns det ju en del fördelar med bomull[/QUOTE]

Kan inget om bomull direkt men typ för skidturer så har jag vindtröja och tunn primaloftjacka, kan även lägga till en regnjacka, så väger dem tillsammans mindre än en bomullsjacka. Och jag behöver inte ha nån fleecetröja utan underställ räcker.
 

Logga in

Tips!