Kör gas! Stora trangiat med extralock och kaffepanna räcker fint till 4. Men ego vill inte bära contragiat.
go tur
go tur
Jag hade satsat på ett kök. Om man lagar torkad mat så kan den första kastrullen stå och vila efter ett uppkok ovanpå den andra kastrullens lock medan den andra kastrullen kokar upp. Ta med ett extra lock (alternativt skärbräda eller aluminiumpajform)
Bör man ha mer än ett spritkök när det ska lagas mat för tre? Hur brukar ni göra?
Jag och flickvännen har tidigare haft med oss två kök, men de senaste turerna endast med ett kök, vi äter till frukost gröt/real påse, sen är det frystorkat/steka+koka till lunch och middag, att laga i omgångar tycker jag funkar bra, nog bra för att jag inte vill ta med ett till kök på paddelturen.
Om vi ska äta köttbullar ocjh pasta så steker jag först köttbullarna sen lägger de i en bunke med lock på, sen kokar jag pastan, när den är färdig slänger jag ner köttbullarna i pannan på högvärme för att reheata dom lite, sen bon apetit