Bästa maten

Blåhammaren är känd för sin goda mat =)

"Gemytlig matsal med populärt kök som serverar bl a klassisk fruktsoppa, middagar och frukost. Fullständiga rättigheter. Middag bör förbeställas."
[Ändrat av emmarah 2003-06-17 kl 12:56]
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Salto!!!

Salto har suveränt käk! Dessutom en oerhört mysig station, lite soft sådär och med trevlig personal. Inte alls lika hetsigt och "ja' ba' så j-la cool ba' guide liksom på Keb ba'" som på vissa andra ställen (inget nämnt, inget glömt... ;).

Om man gör Sarek så är Saltoluokta den givna slutpunkten! Vackert som tusan är det också...

:) /Lotta
 
salto=usch

har hört så mycket om salto och dess goda mat men det visade sig vara den sämsta maten jag ätit i fjällen och då hade jag levat på frystorkat i 6 dagar. nä tacka vet jag keb klart den bästa maten
 
Salto

Jag har visserligen inte varit på så många fjällstaioner men när jag var på salto sommaren 2001 så var det otroligt bra mat. Bara maten gjorde det värt att återvända dit.
 
Salto är nog bra

Jag har varit på Salto en gång, i påskas, och åt fläskpannkaka till lunch. Det var banne mig den godaste fläskpannkaka jag ätit och lasagnen som de plockade fram sen var inte dum heller. När de sen bar in tårta till efterrätt så var lyckan gjord, fast det händer nog bara dagen efter den stora påskmiddagen när det fortfarande finns rester kvar...
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips